Clairvoyance

Hvad er clairvoyance?

Vil du have svar på dine spørgsmål, råd, vejledning eller måske blot indre ro og klarhed over dine styrker, udfordringer og din videre vej frem?
Clairvoyance betyder klarsyn – altså at kunne se klart. Clairvoyante bruger dog ikke kun klarsynet når de laver clairvoyance. Det er som regel en blanding af klarsyn, klarfølelse og klarhørelse.

Clairvoyance er godt til dig, som har brug for nogle klare svar. Det er hjælp fra den spirituelle verden, der kan give dig et skub i den rette retning, hvis du føler at du er gået lidt i stå og har brug for lidt hjælp til at komme videre. Det kan også give nye idéer, inputs og skub i den rette retning til at få det bedste ud af din nuværende situation og livet helt generelt.
Clairvoyance er altså et alsidigt redskab, der kan give dig overblik over udfordringer og mulighederne i dit liv, samt give dig svar på det du ønsker.

Dermed har du mulighed for at udvikle dine potentialer og træffe de rigtige
beslutninger, som former dit liv.
Det er en meget personlig og dybtgående form for rådgivning, der kan bruges som vejledning på netop din udviklingsvej.

Jeg fungerer som et redskab for den åndelige verden til at få meddelelser via min klarfølelse og klarsyn, således at de muligheder du selv rummer vil fremstå tydeligere.

Jo mindre jeg på forhånd ved om dig og dine problemstillinger, jo bedre. Du skal derfor intet fortælle om dig selv før vores møde. Clairvoyancen optages og sendes til dig. Hvis du ikke har mulighed for at komme til mig, kan du vælge at få en clairvoyance gennem telefon eller online.